Michelle Andrade, Mozgi та багато інших: зіркові гості виступили на Чорноморських іграх

Чорноморські ігри
27 липня на фестивальну сцену виходили не лише фіналісти конкурсу, а й гості, серед яких: Tarabarova, Віталій Козловський, Оля Цибульська, Melovin, Michelle Andrade та Mozgi.

Виступи конкурсантів оцінювало журі фестивалю: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Олександр Пономарьов (Народний артист України, співак та композитор), Альона Савінова (викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу М1), Олена Мозгова (продюсер), Віталій Дроздов (генеральний директор Хіт FМ), Роман Муха (продюсер каналу М2), Вадим Лисиця (композитор, музичний продюсер), Сергій Кузін (музикант, ведучий радіо Roks), а також зіркова експертка – Світлана Тарабарова.

«Бути членом журі такого масштабного фестивалю, як «Чорноморські Ігри» – це справжня місія: і почесна, і складна. Діти справді обдаровані, саме тому оцінювати їх доволі нелегко», – розповіла Світлана Тарабарова (співачка TARABAROVA).

Ведучими фіналу були: Таня Лі, Нікіта Добринін та Оля Цибульська.

«Скадовськ – це пляж, море, сонце і саме в таких умовах має відбуватися головний дитячий фестиваль країни. Як для дитини, так і для дорослого артиста «Чорноморські Ігри» – це не просто робота або черговий конкурс, це поєднання улюбленої справи з незабутніми враженнями та емоціями», – розповів Нікіта Добринін.

«Чорноморські Ігри» – це справжнє натхнення для артистів! Ми приїжджаємо виснажені, але як тільки ми потрапляємо до дітей на сцену чи за куліси, ми перезаряджаємося! Діти надихають артистів, наповнюють енергією, а ще коли усе це поєднується з літом, сонцем та морем, то муза цьомає тебе ще дуже довго!», – поділилася Оля Цибульська.

Також 27 липня у Будинку культури пройшов дискусійний клуб, спеціальним гостем якого став голова журі фестивалю, член Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль.

«Щоб стати справжньою зіркою, треба бути наполегливим, адже без важкої праці не вийде нічого. А взагалі треба бути самим собою – людям важлива справжня емоція. І тоді, коли вони її бачать, то починають вірити та захоплюватися артистом», — розказав Валентин Коваль.

Фото: прес-служба "Чорноморських ігор" 

Чорноморські ігри
Предыдущий материал

Визначення фіналістів та зіркові гості: як пройшов перший день фестивалю "Чорноморські ігри"?

Monatik
Следующий материал

Monatik показав неймовірне шоу на "Чорноморських іграх"

Новости партнеров